НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН

Натуралният колаген Q 5-26 се произвежда в три степени на пречистване - Platinium, Silver, Graphite. И трите разновидности имат едно и също действие, затова не е грешка ако се използват различно от препоръките.
Разликата между тях е в цената, оцветяването и съвсем малко в гъстотата.


PLATINIUM

200 ml - 249 лв
100 ml - 169 лв
50 ml -  109 лв

 


SILVER

200 ml - 189лв
100 ml - 119 лв
50 ml -   79 лв

 


GRAPHITE

200 ml - 149 лв
100 ml -   89 лв
50 ml -   59 лв

 

Platinium се препоръчва за лицето,
шията и деколтето, за чувствителни
кожи и други деликатни места:  

- за ревитализация на зрялата кожа
- лифтинг на лицето
- след дълбоко почистване на
кожата
- след механично почистване на
младежко акне
- за дълбоко навлажняване,
подхранване и регенериране
на кожата
- след слънчеви бани и солариуми
- след пластични и други операции
за бързо заличаване на белезите
 


Silver е предназначен за цялото тяло
като особено се препоръчва за:

- рехабилитация на счупвания,
изкълчвания, скъсани сухожилия
- лечебни масажи (болки в кръста и
гръбначния стълб) и стимулиращ
масаж
- масажи на цялото тяло в домашни
условия
- регенериране на ставите
- след депилации
- при лечение на целулит и стрии
- при дерматози и контактни
алергии

 


Graphite като най-икономичен се
използва във фризьорски салони,
кабинети по ноктопластика и
процедури във вани:

- за подхранване и укрепване на
косата и ноктите
- при лечение на пърхот
и алопеция
- за възстановяване на напукани
пети
- при мазоли на краката и синини
по тялото
- вани след физическо натоварване
(особено полезни са перлени
вани с озон, които внедряват
комплексно колаген в организма)

 КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ COLWAY


Професионалната козметична серия на Colway е уникална на световния пазар по няколко причини.

Тези продукти се завръщат към изпробваната идея за суплементация, когато това е биотехнологично оправдано. Става дума за колаген от сладководна риба, чийто организъм няма имунна система. Затова този колаген алергизира едва 1-2 промила от човешката популация, докато говеждия колаген прави това с 4-5% от хората. Освен това рибеният колаген е трансдермален и през трите години на неговото ползване от стотици хиляди потребители в чист, биологично активен вид, показа редица благоприятни въздействия, излизащи далеч извън сферата на козметиката. Серията Colway първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. Матрикини (Matrixil) с активни витамини и провитамини (Panthenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч – лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което означава, че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие. В козметиката Colway се намират и признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и – естествено – рибен колаген.

С компонентите на серията Colway се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса. Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват Colway към най-висшата ексклузивна козметика в света при сравнително ниска цена спряма състава и качеството им.ДНЕВЕН КРЕМ

50 ml -   109 лв

 


НОЩЕН КРЕМ

50 ml -   109 лв

 


Уникален в световната козметика крем с интензивно овлажняващо и витализиращо действие.
Благотворното въздействие на многото растителни субстанции се отразява видимо на състоянието на кожата. Подобрява нейната способ-ност за свързване с водата. Предизвиква дълбока регенерация. Придава необикновена жилавост и еластичност на кожата, влива младежка виталност.

 


В съчетание с натуралния колаген демонстрира обективно въздействие върху бръчките.
Активира производството на съставки в кожата, благоприятстващи нейната плътност и еластичност. Ефикасно ликвидира дребните бръчки и омекотява дълбоките. Интензивно овлажнява и подхранва кожата. Ускорява възстановяването на епидермиса, чрез което прави кожата несравнимо по-гладка и кадифена при допир.

 

 


ПИЛИНГ

100 ml -   49 лв

 


ТОНИК

125 ml -   29 лв

 


Ефикасно премахва мъртвия епидермис и освобождава порите,
с което подготвя кожата за по-нататъшни козметични процедури. Подобрява абсорбирането на активните субстанции от козметич-ните препарати. Осигурява прекрасен масаж, ускорява кръво-обращението на кожата и регенериращите процеси. Изравнява пигментацията на кожата и благо-творно се отразява на нейната еласичност и гладкост.

 


Препоръчван по време или след козметични манипулации и особено при процедури с колаген. Благодарение на своята специална формула ефикасно отстранява остатъците от грима и козметичните препарати. Оставяйки тънък филм върху кожата, интензивно и продължително я навлажнява. Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното Ph . Оставя чувство на свежест и комфорт.

 

Комплект (Дневен крем, Нощен крем, Пилинг, Тоник + 50 ml Platinum) – 349 лв.

colvita


ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА COLVITA

Колаген+Алги+Витамин Е 
КАПСУЛИ

60 броя – 99 лв.
120 броя – 197 лв.

 

   


Colvita е хранителна добавка и нутрикозметик на капсули. Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген, извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е.

Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна. Да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни – да стане значително по-млада.

Colvita е произведена главно от лиофилизиран рибен колаген. Морските алги не са избрани случайно като съставка на продукта. Клиничните изследвания го признават за най-ефикасният растителен екстракт в козметиката на кожата, но заедно с това ускорява метаболизма, действа против запек, снижава холестерола, увеличава имунитета, укрепва косата и ноктите. Витамин Е в Колвита е приложен в най-новата си и единствена формула, проявяваща 100% биологична активност. Витамин Е определя условията за синтезиране на колаген в организма.

ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:

 • Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена
 • Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата
 • Забавя стареенето на тъканите
 • Подобрява кондициатя на кожата, косата и ноктите
 • Регенерира съединителната тъкан – хрущялната, костната, очните ябълки и косата
 • При рехабилитация след травми на двигателните органи и ставите
 • Подпомага отслабването
 • За активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса.

В света днес не съществува по-съвременна биотехнологичнa таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите.

   

 

 


АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ

100 ml -   59 лв

   


КОЛАГЕНОВ ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ

250 ml -   49 лв

 


Това е най-доброто, което може да предложи днес световната козметология. На пазара няма препарат с толкова многопосочно действие. Екстра-балсам с мирис и цвят на капучино. Редовното му прилагане (най-добре след апликация на колаген Silver или Graphite) води до следните ефекти:

 • Редуциране на телесното тегло

 • Редуциране на излишната вода и натрий

 • Намаляване обиколката на бедрата и ханша

 • Намаляване видимостта на „портокаловата кожа”

 • Подобряване на микроциркулацията

 • Подобряване на хидратацията, плътността и еластичността на кожата

Активни субстанции в серума са колаген и Liporeductyl, който е с три пъти по-голяма концентрация, отколкото в най-добрите серуми от този род на пазара.

 


Предназначен за всякакъв вид кожа, включително чувствителната, уморената, очакващата подобрение на еластичността и свежестта. Уникалният състав на този препарат осигурява на кожата подходящо подхранване и навлажняване, а специално композираният състав от изключително нежни субстанции изключва възпалението и раздразнението.

Препаратът е композиран от рибен колаген, растителни екстракти (алое, нони) и синергични субстанции с кожата и лигавиците (пантенол и глицерин), които не нарушават водно-липидното покритие. Композицията има деликатност, присъща на рецептурите за бебета.

Колагеновият гел за измиване на лице сам по себе си е козметик с доказано действие в посока на омекотяване и изглаждане на епидермиса, хидратиране на същинската кожа, стимулиране на регенеративните и антиоксидантни процеси.

 colvita


КОМПЛЕКТ ЗА ДОМАШНА
ЙОНОФОРЕЗА

Цена – 299 лв.

 

   


Авангарден продукт на Colway от най-висока световна класа с неочаквано бързо и видимо действие. С домашния комплект за йонофореза въвеждаме нашите клиентки в клуба на Елитарната козметология. Комплектът се състои от три продукта:

Електрически листчета

Тънки, еластични и необикновено прости "уреди", които ще ви спестят посещението в козметичния салон. Две листчета във всяко пликче покриват анатомичните площи, в които най-много личат появяващите се бръчки. В тях са вградени микроскопични батерии, които отварят необикновено ефикасно огромен брой допълнителни канали в епидермиса, увеличавайки значително неговата пропускливост, от която в следващия момент ще се възползва

Колагеновият серум

Увеличената доза пептиди в колагеновия серум активира фибробластите за производство на колаген, навлажнява, регенерира и стяга кожата. Този ефект се задържа за няколко часа. След петкратно повторение на домашната йонофореза ефектът се затвърждава за няколко месеца.

Колагеновият серум е най-ценният филтрат на колаген Platinum с намалено съдържание на вода, добавка на retinyl (биологично активен вит. А) и токоферол (биологично активен вит. Е). В сравнение с Натуралния колаген Колагеновият серум е препарат с усилена ефикасност на действие против бръчките.

Еликсир за под очите

Това е поредният продукт, произвеждан по high biotechnology. Съставките са от най-висока световна класа: Skin Tightеner (Macrocystis Pyrifera), Оризово масло, Аrlатоr НО, Regu аgе, Екстракт от синя метличина, Eликсирът за под очите съдържа също рибен колаген, фитохормони, соеви пептиди, матрикини (Matrixyl 3000) в количества, характерни за най-скъпите кремове в света.

Изследванията върху неутрална група пробанти показа 55.3% редукция на бръчките. Петкратното повторение на тази манипулация в период от две седмици затвърждава този резултат. Освен това над 90% от анкетираните пробанти, които не знаеха какво ползват, определиха Комплекта за домашна йонофореза като "най-високо качество", "много положително" и "много желан".

Тагове: болка (във вратав гърба и кръста), кинезитерапия, техниката Боуен (видео), кинезиотейпинг, масаж, бременност, мануална терапия, натурален колаген, бебешки колики, услуги, контакт, безплодие, нощно напикаване, фибромиалгия, Боуен терапия (Bowen therapy)