Нели Христова , 23 г. от Казанлък, студентка по туризъм:
След едно стресово напълняване получих “прекрасни” стрии. Отчаях се, че са завинаги, но мама откри чудото. След три месеца упорито използване на Натурален колаген стриите може да се забележат само с лупа и са на изчезване. И не само това – изчезна и моето упорито акне.

Светлана Василева , 36 г., юристка от София:
Ползвам пълната серия козметика Colway и съм много доволна. Още повече, че наскоро получих и изгаряне от солариум. Намазах се веднага с Натуралния колаген и така до вечерта още два пъти. На другия ден всичко с лицето ми беше наред. Фантастично! Вече вярвам във вашия продукт на 1000%.


Д-р Гражина Рангeлова, 53 г., лекар от София:
Гражина Рангеова Натурален колаген ползвам от януари 2006 г., когато се бях вече притеснила, че усилено се сбръчквам. След няколко третирания кожата стана по-опъната, еластична и овлажнена. Днес установявам, че доста бръчки са изчезнали, а останалите са омекотени. Кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете е опъната, гладка и освежена. Като цяло се чувствам подмладена. Лесно възникващи хематоми при удар изчезват бързо под въздействието на колагена.

Гергана Голчева, 32 г., счетоводителка от Пловдив:
Моите лични впечатления са много добри за кожата на лицето и учудващо прекрасни за венците ми (колагенът е вълшебен по отношение заздравяването на венци).

Велина Сейкова, журналистка от София:
Имах болезнено счупване на едната ръка. След сваляне на гипса тя изглеждаше ужасно. Започнах да я мажа с колаген, мъртвата тъкан на кожата се обели още на другия ден и се появи свежа нова кожа. Болките също изчезнаха.

Дарина Златкова, 50 г., строителен инженер от София:
Дарина Заткова Кожата ми е суха и бързо усетих действието на колагена, използвайки го два пъти на ден – сутрин и вечер. Само след седмица почувствах освежаване на кожата и тена. Изтънените ми устни набъбнаха и станаха по-плътни, спуканите кръвоносни съдове се заличиха. Розацеята е в покой. Всички, на които предложих колагена, са много доволни.

Д-р Татяна Желязкова, 51 г. личен лекар от София:
Колагенът изличи големите кафеникави петна по лицето, с които 20 години напразно се бях борила. Кожата вече не е така суха, тенът се избистри. С колагена реших и друг болезнен проблем – силно възпалени венечни джобове до степен, че не можех да се храня. Само след две намазвания венецът се успокои и видимо се стегна около зъбите. Колагенът ми помогна много и за възстановяването след едно тежко счупване в областта на глезена преди една година. Опъването и болката отшумяват бързо, движенията стават съвсем свободни. Ако на някого вкъщи му излезе пъпка или херпес, веднага слагам малко колаген – ефектът е почти светкавичен! Бих искала да се обърна към младите жени, при които още няма видими промени в кожата – не чакайте огледалото да ви изненада някоя сутрин!

Мария Кушлева, 46 г. от Банско:
От няколко години страдам от изтръпване на ръцете и болки в ставите. След 30 дни използване на колаген изтръпването изчезна, болките се успокоиха. Имах и една накъдрена болезнена вена на подбедрицата, която 15 дни след употреба на колагена се прибра и вече не ме боли.

Цанка Капова, масажистка от Несебър:
Дойде клиентка с изгаряне на ръката I степен. Не знаех какво да правя, но се сетих за колагена на друга клиентка и с него намазах пръста обилно. Болката утихна, а на другия ден вместо раната имаше лек белег.

Д-р Стефан Добжински, имунолог, д-р Йоанна Заранска, дерматолог:
След 6 седмици лекуване на изсъхнала кожа с рибен колаген на фирма Inventia  хистологичните изследвания на контролната група показаха надебеляване на епидермиса и увеличаване съдържанието на колаген в кожата с 50%. Тъй като този препарат не ни беше представен като лекарство, а като козметик, ние сметнахме резултатите за неправдоподобни и решихме да повторим изследванията в други две групи. Резултатите се оказаха подобни.

инж. Евгения Минкова, 51 г., от София::
Моята кожа е много чувствителна към козметичните продукти. Започнах да използвам козметичната серия на колагенова основа Colway и вече нямам никакви проблеми.

Ева Кшиванска, козметолог от Краков:
Информираността ми позволява да ползвам последните постижения в козметиката. Препоръчвам израелски кремове от фитоестрогени на соята, Evelle на таблетки и родния Натурален колаген. Днес това е най-високото равнище в препаратите срещу бръчки.

Хулио Иглесиас, испански певец в интервю за радио Гданск:
Хулио Иглесиас В грижите за кожата безкритично следвам моята жена. Напоследък се възхищаваме от един колагенов препарат, който ни изпращат от вашия град.

 

Зенон Дюфи, собственик на полско радио в Чикаго, д-р по философия и медицина:
Това е най-добрият продукт в последните тридесет години, дошъл от родината. Лансирам го с гордост.

Ейми С., собственичка на салон “Designs by Mon Ami” в Джинева, щата Илиноис:
Това е фантастично средство след микродермабразио. Моите клиенти са възхитени от това как изглежда и се чувства тяхното лице след прилагане на колагена.

Робин Д. от Напървил, щата Илиноис:
Аз съм 50-годишна жена с хормонално акне. Под грижите на дерматолог постигнах известен напредък, но това бе нищо в сравнение с резултатите, които получих с колагена. Ефектът бе бърз и очевиден. Вече съм пристрастена към Натуралния колаген.

Марк Сирзан от Онтарио, лидер в няколко МЛМ, собственик на ProNet Inc.:
Колкото съм сигурен, че в следващото десетилетие най-големи успехи в дистрибуцията на стоки за всекидневна употреба ще има секторът wellness, толкова съм и убеден, че полският рибен колаген е най-добрият продукт в света в този бранш...

Тагове: болка (във вратав гърба и кръста), кинезитерапия, техниката Боуен (видео), кинезиотейпинг, масаж, бременност, мануална терапия, натурален колаген, бебешки колики, услуги, контакт, безплодие, нощно напикаване, фибромиалгия, Боуен терапия (Bowen therapy)